26 de junio de 2012

Vine a dir la teva: Assemblea Oberta dissabte 30 de juny



Quan ja farà un any de les darreres elecicons municipals, el grup municipal d'ICV-EUiA convida al coinjunt de ciutadans i ciutadanes que vulguin parlar de la ciutat a l' Assemblea oberta, que tindrà lloc dissabte 30 de juny a les 10:00 h a la sala d'actes del Centre Cultural Joan N. García-Nieto (3a planta)

Fa un any de les eleccions municipals. Unes eleccions municipals que a Cornellà de Llobregat s'emmarcaven en un context de crisi econòmica i de reducció d'ingressos a tots els nivells.

Per molta gent aquest escenari continua essent el mateix o fins i tot més greu, hi estàs d'acord?

El nostre resultat va ser bo: érem i som l'esquerra que creix. I això ens dóna fortalesa i confiança per afrontar un mandat difícil des de l'oposició, i dur per la gent senzilla que volem representar.

En un any han passat moltes coses. Des d'ICV-EUiA de Cornellà de Llobregat volem fer una assemblea oberta amb la gent que us bau engrescar amb el "SOM Cornellà" i amb tota la ciutadania per analitzar la nostra ciutat i identificar algunes línies de treball pel futur. Volem comptar amb tu per compartir un balanç i sobretot posar en comú propostes i horitzons de canvi, de construcció d'un futur diferent i millor.

"Com estàs Cornellà? Vols parlar de l'estat de la ciutat? Vols valorar el 1er any del nou Ajuntament? Vols fer propostes per millorar Cornellà? Doncs..

Vine a l'Assemblea oberta dissabte 30 de juny a les 10:00 h a la sala d'actes del Centre Cultural Joan N. García-Nieto (3a planta)
Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
http://euiacornellallobregat.blogspot.com
euiacornellallobregat@gmail.com
https://twitter.com/EUiACORNELLA 
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/ Verge del Pilar nº 25
Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat