5 de diciembre de 2010

EUiA participa al 3er Congrés del Partit de l'Esquerra Europea a París


Una delegació d'EUiA encapçalada pel coordinador general de la formació, Jordi Miralles, participa aquest cap de setmana al 3er Congrés del Partit de l'Esquerra Europea (PEE), que se celebrarà fins diumenge 5 de desembre al Centre des Nouvelles Industries et Technologies (CNIT) de La Défense de París i en el qual es debatrà el document polític 'Agenda per a una Europa Social. Plataforma d’acció conjunta de resistència i alternatives a Europa’ (més informació a http://www.european-left.org/english/home/home/). 

Entre els companys i companyes d'EUiA delegats al Congrés del PEE hi ha els membres del secretariat del partit europeu, Àngels Tomàs,(responsable de Pau, Solidaritat i Moviments Socials) i Antoni Barbarà (responsable d'Europa), Núria Lozano (responsable de Món del Treball i membre de la direcció de la xarxa de sindicalistes del PEE), Irene Aldabert (responsable de Sectors), Albert Company (responsable d'Internacional) i Julián Sesé (coordinador d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA). EUiA també ha convidat diverses personalitats dels moviments socials a participar al congrés, com la presidenta de Dempeus per la Salut Pública, Àngels Martínez Castells, que ha intervingut respecte a les polítiques públiques a Europa.






A les fotografies, Núria Lozano, Àngels Tomàs, Àngels Martínez Castells i Pierre Laurent (PCF), que ha estat escollit nou president del PEE una vegada expirat el període de mandat de l'alemany Lothar Bisky (Die Linke).




Grupo de Comunicación de EUiA de Cornellá 
http://euiacornellallobregat.blogspot.com 
euiacornellallobregat@gmail.com 
http://www.youtube.com/user/EUiACornella 

 Local: C/ Virgen del Pilar nº 25 
Telf.-933771778
Despacho Grupo Municipal EUiA: 
Telf.-933770212 Extensión-706 
Lunes de 17 a 19 horas. eua@aj-cornella.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat