26 de abril de 2017

86è ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA II REPÚBLICA




El passat dissabte dia 22 d’abril a l’escola Sant Ildefons de Cornellà va tenir lloc el tradicional acte de commemoració de la proclamació de la II República. Aquest any, l’acte estava dedicat a les Brigades Internacionals que van lluitar per la llibertat i la democràcia contra el feixisme.



La jornada que es va fer conjuntament amb companys/es d’Esplugues i Sant Joan Despí va aplegar més de 100 persones.
Per començar van tenir concert  musical on els grups Soundcrack i MorganFreeman van posar una bona estona de musica a la vegada que els assistents feien un  vermut popular. Entre les actuacions musicals és va fer la xerrada política.


La xerrada va ser presentada per la companya Núria Luceno que va fer referència a la política municipal i el treball realitzat des del grup municipal a la ciutat de cornella per la memòria històrica. Seguidament va prendre la paraula  el company de la memòria històric a Carlos Vallejo q va subratllar  la importància de mantenir a la memòria dels q van lluitar x la democràcia i les llibertats, posant en valor l’actitud de la gent d’altres països que van venir a lluitar, formant les brigades internacionals, destacant  la importància del internacionalisme i el antifeixisme. Per concloure la companya Lola Castro va parlar dels valors de la República i totes les conquestes socials que es van adquirir i com a dia de avui n’hi ha que encara estem lluitant per tornar a conquerir-les. Remarcant  la importància de continuar les lluites pels nostres drets socials i nacionals i seguir creixent en projectes col·lectius, animant a participar en el nou projecte polític dels comuns per poder millorar les condicions de la gent del nostre país.


Per finalitzar vam fer una botifarrada popular per gaudir una estona en bona companyia de tots els company/es.
SALUT I REPÚBLICA.

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
cornellal@euia.cat
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat