1 de septiembre de 2011

EUiA dóna suport a les mobilitzacions en defensa del sistema públic de Salut i crida a participar a les Marxes a la Conselleria de Salut



Des de la  Plataforma d’Usuaris i Hospitals Catalans i amb l’adhesió dels Grups de Defensa de la Sanitat Pública es convoquen unes Marxes a la Conselleria de Salut com a protesta contra la política de retallades impulsada pel Govern de CiU, de tancament de centres, de desallotjaments, de precarització de l’atenció.
Tot i les mobilitzacions generalitzades dels professionals, els sindicats, les entitats i els usuaris , el govern CiU continua implementant la seva política de tancaments horaris, de llits i de centres.
A partir d'avui, 1 de setembre, tancaran en horari nocturn 18 Centres d’Atenció Primària de Barcelona, 12 de Tarragona, 11 de Girona i 5 de Lleida. L’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida perllongarà al setembre el tancament de 120 llits a les plantes de cirurgia, medicina interna, otorrí, urgències i la UVI.
El conseller Boi Ruiz, que acusa als alcaldes i regidors que han manifestat la seva oposició a les retallades sanitàries d’instrumentalitzar l’opinió de la ciutadania, ha ordenat el desallotjament dels centres de salut ocupats com a mesura de protesta a la seva política.  Així, la passada nit  els Mossos han desallotjat les persones que ocupaven el Centre d’Atenció Primària de Badia del Vallès en defensa del servei d’urgències nocturnes, i els CAPs de Castellar del Vallès, Ca n’Oriac (Sabadell) i Santa Perpètua de Mogoda.
EUiA considerem el dret a la protecció de la salut com un dret fonamental de la ciutadania, sent per tant legítima la defensa pacífica del dret a una atenció sanitària de qualitat.
Contra la política de CiU de canvi de model sanitari i de retallades, en defensa del sistema públic de salut universal, equitatiu, solidari, de qualitat, cridem a participar en les Marxes a la Conselleria de Salut de demà divendres, 2 de setembre.


Grupo de Comunicación de EUiA de Cornellá
http://euiacornellallobregat.blogspot.com
euiacornellallobregat@gmail.com
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/100001615856228 http://www.youtube.com/user/EUiACornella Local: C/ Virgen del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat