8 de mayo de 2011

Celebrat la presentació de Candidats i Candidates al Patronat de Cornellá

El Patronat ha estat el lloc escollit per la formació ecosocialista per presentar el conjunt de candidats i candidates que acompanyen a Arnau Funes.
A l'acte de presentació es va projectar el video de campanya que ha produït la formació pe posteriorment passar a presentar tots i cadascun dels candidats i candidates fent un a breu descripció de la seva trajectòria.

Els parlaments va ser a càrrec del número 2 i 3 de la llista i actuals regidors, Sergio López i Elisa Corral, que van destacar el caràcter treballador i humil del conjunt de la candidatura i la van descriure com una candidatura jove renovada i amb moltes ganes i il·lusió de poder explicar al conjunt de la ciutadania les idees i projectes que tenen per a la ciutat. Una ciutat que van valorar ha patit i pateix una majoria absoluta que està minvant les possibilitats de progres de la ciutat.

Finalment va prendre la paraula el cap d llista, que va convidar a tota la candidatura a acompanyar-lo a l'escenari. Arnau Funes va destacar les principals discrepàncies que s'han produït en aquests darrers anys amb l'equip de govern socialista, remarcant la manca de proximitat i diàleg que ha demostrat l'executiu tant amb la ciutadania com amb la resta de formacions polítiques. Funes també va remarcar la importància de fer un canvi d'aires a l'Ajuntament per poder engegar nous projectes, tot canviant formes de treballar antigues que no responen les necessitat que avui necessita la ciutat "Cornellà avui necessita saber més enllà del que pensa el seu alcalde" va declarar.

Funes va demanar un esforç al conjunt d'assistents a l'acte per tal de poder fer arribar el missatge de la formació als veïns i veïnes de la ciutat, que permeti a la formació ser decisius en la formació d'un nou govern, i així poder desenvolupar una altra manera de fer política.
Candidaturaweb. pdf

Grup Comunicació d'EUiA Cornellá
http://euiacornellallobregat.blogspot.com
euiacornellallobregat@gmail.com
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/100001615856228 http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/ Virgen del Pilar nº 25
Telf.-933771778
Despatx Grup Municipal EUiA:
Telf.-933770212 Extensió-706
Dilluns de 17 a 19 hores.
eua@aj-cornella.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat