12 de marzo de 2012

Àmplia representació d’ICV-EUiA a la manifestació contra la reforma laboral


Els dirigents de la coalició roig i verda qualifiquen la vaga com un "crit a la dignitat del país" i una "resposta a l'agressió d'una reforma que té per objectiu acomiadar més barat i baixar salaris"


La mobilització convocada pels sindicats contra la reforma laboral s’ha secundat a una seixantena de ciutat d’arreu de l’Estat espanyol i milers de persones han clamat a favor de la vaga general, convocada pel pròxim 29 de març. A Barcelona, l’esquerra política ha tornat a sumar-se a la mobilització sindical amb una àmplia representació. A la seva pancarta hi ha estat els diputats al Congrés Joan Coscubiela i Joan Josep Nuet, els parlamentaris Joan Herrera, Mercè Civit i Dolors Camats, el president del grup a l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, i la regidora Isabel Ribas, a més de dirigents d’ambdues formacions. Per a ICV-EUiA, la vaga del 29-M representa un "crit a la dignitat del país i dels usuaris dels serveis públics perquè sinó seguiran retallant sense límit", segons declaracions del president del grup parlamentari, Joan Herrera.

La coalició ve expressant des de fa dies el seu suport als sindicats davant l’agressiva reforma laboral aprovada amb els vots de PP i CiU, que té per objectiu acomiadar més barat i baixar els salaris. Per això, ICV-EUiA crida els treballadors, els autònoms i els empresaris que representen l'economia productiva a sortir al carrer el 29-M per dir prou a les retallades de drets socials i laborals.
La manifestació a Barcelona, convocada per CCOO, UGT i USO, ha acabat a l'alçada de Passeig de Gràcia amb plaça Catalunya amb els parlaments dels secretaris generals dels sindicats.

Imatges de la manifestació:

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat 

http://euiacornellallobregat.blogspot.com 
euiacornellallobregat@gmail.com 
https://twitter.com/EUiACORNELLA 
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/ 
http://www.youtube.com/user/EUiACornella 


Local: C/ Mare de Déu del Pilar nº 25 
Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat