20 de julio de 2012

COMUNICAT DE PREMSA PLATAFORMA ATUREM EUROVEGAS DE CORNELLÀ


ATUREM EUROVEGAS

ENTREVISTA AMB L'ALCALDE BALMÓN

El  18 de juliol de 2012, un grup d’entitats de Cornellà, signants d’una carta oberta en relació al projecte anomenat “Eurovegas”, s’ha reunit amb l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Una delegació de la trentena d’entitats que fins ara han signat la carta (en còpia adjunta), han fet arribar la mateixa a l’alcalde, acompanyada de les aproximadament 1500 signatures recollides fins a dia d’avui a nivell individual, i li han manifestat la preocupació i rebuig per un projecte com Eurovegas. Alhora han instat a l’Ajuntament a informar a les entitats, i a la població en general, sobre les actuacions que està duent a terme en relació al projecte i a obrir un procés de participació ciutadana, mitjançant una consulta popular, perquè sigui la ciutadania qui decideixi vers la implantació d’un complex d’aquestes característiques.

L’alcalde ha reiterat que no té informació oficial del projecte, i que fins que no en tingui no es posicionà al respecte, ja que fins ara només hi ha especulacions informatives. Ha incidit en què qui impulsa aquest projecte no és l’Ajuntament, sinó la Generalitat; i que no tenen competències al respecte.

En diverses ocasions ha comentat que si aquest projecte s’hagués presentat fa set anys, en una altra situació econòmica, o hagués entrat per la porta de l’Ajuntament, la reunio d’avui no s’estaria produïnt.

La Plataforma de Cornellà amb coordinació amb la Plataforma Aturem Eurovegas, continuarà treballant per fer arribar a tota població de Cornellà, les informacions del projecte i el que signficaria per Cornellà i el Delta del Llobregat i la seva ciutadania un projecte d’aquest abast, i d’aquesta manera aconseguir el màxim d’adhesions particulars i d’entitats.

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
 http://euiacornellallobregat.blogspot.com
 euiacornellallobregat@gmail.com
 https://twitter.com/EUiACORNELLA 
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
 http://www.youtube.com/user/EUiACornella
 Local: Verge del Pilar nº 25
Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat