18 de julio de 2012

Manifestación en Barcelona 19 de julio: Referèndum o Dimissió





El govern Rajoy és il·legítim
Referèndum o dimissió

Manifestació a Barcelona: 
19.30h, Ronda Sant Pere
Les mesures del govern del PP representen un atac brutal sense precedents als drets socials i laborals, que recauen expressament sobre els treballadors i els sectors populars del nostre país.

El govern del PP s’està convertint en un govern il·legítim perquè està governant contra la majoria del poble imposant -com si fos un veritable cop d’estat econòmic- les mesures d’organismes com el Fons Monetari Internacional o el Banc Europeu que no han estat escollits democràticament.

A Catalunya se sumen a les del govern de CiU, entestat en ser “el primer de la classe de les retallades” amb el suport incondicional del PP.

Rajoy repeteix que no hi ha més alternatives, que no hi ha més remei. Però sempre va contra el 99% de la població per defensar els més rics i poderosos. El seu estil és el “ordeno y mando”, a cop de decret mentre els seus diputats l’aplaudeixen. Ells ho tenen clar: “Que és fotin!”.

Cap impost per a les grans fortunes, per a ells l’amnistia fiscal. Cap impost per a les grans multinacionals, per a ells rebaixes de les cotitzacions a la Seguretat Social i la reforma laboral. Als especuladors que van construir urbanitzacions il·legals també se’ls amnistia amb la nova llei de costes. Cap mesura contra el frau fiscal que a l’Estat espanyol és de desenes de milions d’euros. Es clar que hi ha alternatives!!

El PP retalla la prestació als aturats, elimina la paga de desembre als empleats públics, la pujada de l’IVA agreujada per l’increment de molts productes de primera necessitat com l’aigua, la llum, el gas... o el gravíssim incompliment dels ajuts a la dependència que, de nou, patiran els més febles de la societat. Aquestes mesures portaran a milions de persones a una vida sense dignitat i tindran un impacte molt negatiu en l’economia, provocaran més recessió i menys consum.

Des EUiA Cornellà, com sempre convoquem a tots i totes els nostres afiliats i afiliades, simpatitzants, amigues i amics al metro de Sant Ildefons el dijous a les 18:45h, per anar junts a la manifestació.
O referèndum o Dimissió
Us esperem.

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
http://euiacornellallobregat.blogspot.com
euiacornellallobregat@gmail.com
https://twitter.com/EUiACORNELLA 
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/ Verge del Pilar nº 25
Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat