4 de febrero de 2014

ACCIÓ MUNICIPAL.

El ple de l’ajuntament de Cornellà va aprovar el passat dijous les dues mocions presentades pel grup municipal de ICV-EUiA. 
La primera moció estableix sancionar els pisos buits de la ciutat que són propietat d’entitats financeres i grans companyies. Aquesta moció recull i actualitza les anteriors mocions ja aprovades pel ple de l’ajuntament i incorpora les demandes dels moviments veïnals així com de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). 
A la mateixa moció es fa esment a l’ineficàcia de les mesures impulsades pel govern de l’estat i s’insta al govern de la Generalitat a la col·laboració per emprendre accions en el mateix sentit que la moció en el seu àmbit competencial.

La segona moció presentada per la coalició i aprovada pel ple de l’ajuntament, demana la commemoració del 75è aniversari de l’exili Republicà. En la mateixa moció es recull la creació d’una comissió ciutadana amb la participació de grups polítics, entitats i ciutadans per tal de coordinar un conjunt d’actes de commemoració d’aquest fet històric i fer un reconeixement social als seus protagonistes per part de la nostra ciutat. 
Cal destacar que la nostra ciutat va ser un exemple en la lluita antifranquista i tenim dues entitats de referència com som l’Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat, així com la Fundació Utopia d’estudis Socials.   

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat euiacornellallobregat@gmail.com https://twitter.com/EUiACORNELLA http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/ http://www.youtube.com/user/EUiACornella Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat