8 de enero de 2015

INICI PROCÉS DE PRIMÀRIES PER A L'ELECCIÓ DEL/LA CAP DE LLISTA PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS.



Esquerra Unida i Alternativa de Cornellà de Ll. inicia el procés de primàries per a l’elecció del/la cap de llista per a les eleccions municipals de 2015.


Aquest procés finalitzarà amb la votació del/ la cap de llista el proper dia 31 de gener per part dels militants i simpatitzants.

L’assemblea local d’EUiA a Cornellà de Llobregat va aprovar el passat dia 7 de gener encertar el procés de primàries així com el reglament que les regirà. Aquest procés finalitzarà el proper dissabte 31 de gener amb la votació de l’elecció del/la cap de llista amb el qual es presentaran a les properes eleccions municipals previstes pel 25 de maig d’enguany.

El procés es troba regulat pel reglament de primàries aprovat pel Consell Nacional i es troba obert als afiliats/ades així com a la ciutadania mitjançant el registre de simpatitzants de la formació al municipi. Un procés que té per objectiu apropar a la política als cornellanencs i cornellanenques amb principis d’esquerres, atenent a la necessària corresponsabilitat social sota la qual entenem l’exercici de la política.

Ara s’obre un període de quinze dies per tal de presentar les candidatures que hauran d’estar avalades per un percentatge de l’afiliació o del Consell local. De la mateixa manera els candidats/es hauran també de signar el Codi Ètic d’EUiA en el que s’indica que l’exercici de la política és un servei públic temporal, que s’ha d’exercir amb coherència i atenent als principis de responsabilitat, exemplaritat i transparència envers la ciutadania característics de la formació.

La formació política que mitjançant la seva assemblea juntament amb entitats socials i d’altres moviments d’esquerres, ja porta un temps treballant en un programa d’esquerres i transformador per a Cornellà, triarà d’aquesta manera el/la representant per a encapçalar la candidatura.



Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
 euiacornellallobregat@gmail.com
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat