23 de enero de 2015

ÚNICA CANDIDATURA PER SER CAP DE LLISTA A CORNELLÀ.


Sergio Gómez serà el cap de llista d’EUiA per a les municipals.

L’actual regidor ha estat l’únic candidat que s’ha presentat al procés de primàries.

Sergio Gómez serà nomenat cap de llista d’EUiA per als proper comicis municipals. El reglament del procés de primàries encetat el passat dia 7 de gener amb l’aprovació de l’assemblea, que obria aquest procés a militants i simpatitzants, determinava el dia 22 de gener com a data màxima per a la presentació de candidatures. Aquest període va finalitzar amb la presentació d’una única candidatura a cap de llista, la presentada per l’actual portaveu i responsable de política municipal d’EUiA a Cornellà i responsable comarcal d’ EUiA, Sergio Gómez. Aquest va presentar la seva candidatura amb uns número d’avals d’afiliats/ades superior al determinat al reglament, fet que denota clarament l’ampli suport que disposa per part de la militància, de la mateixa manera i tal com determina l’art. 5 del reglament, va signar el compromís de complir el codi ètic i la carta financera de la nostra organització.
A l’assemblea oberta convocada pel proper dia 28 de gener, Sergio presentarà el seu projecte polític i serà ratificat per aquesta. Aquest nomenament tancarà una altra etapa en la preparació de la candidatura per a les properes municipals, un procés en el qual s’està treballant amb dues comissions que treballen en la realització del programa electoral.

Sergio Gómez (dreta) fent entrega dels avals de la seva candidatura a la comissió electoral.


Sergio Gómez de 36 anys d’edat i veí del barri de la Gavarra, te estudis de mecànica industrial i és treballador de Seat, afiliat a CCOO, és responsable comarcal de EUiA així com portaveu i responsable de política municipal a Cornellà.


Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
cornella@euia.cat
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat

Si te gusta no lo dudes ¡Pásalo!