30 de enero de 2015

SERGIO GÓMEZ NOMENAT CAP DE LLISTA D'EUIA PER A LES MUNICIPALS



L’actual regidor repetirà com a cap de llista de la formació a Cornellà.

L’assemblea celebrada el passat dia 28 de gener va nomenar Sergio Gómez com a cap de llista d’EUiA per als proper comicis municipals. Seguint els passos determinats al reglament del procés de primàries encetat el passat dia 7 de gener amb l’aprovació de l’assemblea Aquests reglament que obria aquest procés a militants i simpatitzants, determinava que a l’assemblea del dia 28 de gener es presentarien les candidatures. Finalitzat el termini de presentació de candidatures el passat dia 22 de gener, només es va presentar la candidatura de l’actual portaveu i responsable de política municipal d’EUiA a Cornellà i responsable comarcal d’EUiA, Sergio Gómez. Aquest va presentar la seva candidatura amb un número d’avals d’afiliats/ades superior al determinat al reglament, i tal i com determina l’art. 5 del reglament, va signar el compromís de complir el codi ètic i la carta financera de la nostra organització.
A l’assemblea oberta del passat dia 28 de gener, Sergio va presentar el seu projecte polític. El candidat va posar de manifest la importància de la política municipal que tot i tenir les competències molt limitades, i més ara que des del govern volen limitar encara més mitjançant la llei ARSAL aprovada pel PP, és l’administració més propera al ciutadà i la que ha de donar la resposta immediata. De la mateixa manera Sergio va destacar que aquest ha de ser un projecte col·lectiu, i prova d’això, és que va encoratjar i va tornar a convidar tant a la militància com als simpatitzants a continuar treballant amb dues comissions que treballen en la realització del programa electoral.
Finalment l’assemblea va nomenar per unanimitat a Sergio Gómez com a cap de llista d’EUiA per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
cornella@euia.cat
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat