6 de abril de 2016

85è ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA II REPÚBLICA


Com ja és tradicional, aquest any tornarem a celebrar l'aniversari de la proclamació de II República, aquest any concretament el 85è aniversari.

Per aquest any, juntament amb els companys de Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat hem preparat un acte polític i una botifarrada popular de la qual tots els beneficis aniran com a donació a Izquierda Unida.

L'acte polític serà presentat per la coordinadora d'EUiA a Esplugues Lola Castro i intervindran, Sergio Gómez coordinador comarcal d'EUiA i regidor d'ICV-EUiA a Cornellà, l'Hèctor Sánchez coordinador d'organització d'EUiA i la Diputada al Congrés per Izquierda Unida - Unidad Popular Sol Sánchez.

Per a la botifarrada popular s'haurà de treure un tiquet solidari de 10€, les places son limitades i les reserves s'hauran de fer exclusivament a la bústia de correu cornella@euia.cat abans del dia 12 d'abril. Els nens/nenes menors no paguen, pero s'haurà de fer igualment la reserva. Aquest fet serà sufragat per una donació d'EUiA de Cornellà de Llobregat de 300€ que es sumaran a la recaptació.

Durant tota la jornada hi haurà una exposició de l'etapa republicana a Cornellà de Llobregat.

Esteu tots convidats/des.

SALUT I REPÚBLICA.

 
Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
cornella@euia.cat
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat