17 de abril de 2016

ACTE POLÍTIC I BOTIFARRADA POPULAR PEL 85è ANIVERSARI DE LA II REPÚBLICA

 


El passat dissabte dia 16 a l’escola Sant Ildefons de Cornellà i organitzat per les agrupacions de Cornellà, Esplugues i Sant Joan Despí, va tenir lloc el tradicional acte d’aniversari de la proclamació de la II República. Aquest any, va tenir un format d’acte polític i posterior botifarrada popular, on tots els beneficis d’aquesta aniran destinats com a donació a Izquierda Unida.
 
L’acte polític va ser presentat per Lola Castro, coordinadora local d’EUiA d’Esplugues de Llobregat, i amb la participació de Sergio Gómez, coordinador comarcal d’EUiA i regidor del grup ICV-EUiA a Cornellà, Hector Sánchez, coordinador d’organització d’EUiA i de Sol Sánchez Diputada al congrés pel grup d’IU-UP. 
En tots els parlaments es va fer un reconeixement a tots els lluitadors i lluitadores que van morir defensant la democràcia i la República. De la mateixa manera es va posar en relleu les fites aconseguides durant la República com van ser el dret a vot femení o l’accés a l’educació i la cultura per a la gran part de la població. Per finalitzar Sol Sánchez, va deixar ben clar que continuarem lluitant per a la III República, i que aquesta no pot ser una república merament instrumental, “El model de república que nosaltres defensem, ha de ser una Federal, Socialista, feminista y ecologista”.

 


 

Posteriorment a l’acte polític, es va realitzar la botifarrada popular amb els companys i companyes que al pati de l’escola, on durant tota la jornada hi havia instal·lada una exposició fotogràfica de l’època republicana a Cornellà.
 
SALUT I REPÚBLICA.

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
cornella@euia.cat
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat