20 de abril de 2011

Miralles considera "escandalós" que el Govern de CiU "baixi impostos al més rics



Miralles considera "escandalós" que el Govern de CiU "baixi impostos al més rics mentre retalla drets a la majoria i destrueix ocupació pública"

El coordinador general d’EUiA i diputat denuncia la retallada de les plantilles als sectors de Sanitat i Ensenyament.

El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, ha titllat avui d’escandalosa la baixada de l’IRPF a les rendes més altes anunciada pel conseller d’Economia de la Generalitat. Miralles ha carregat contra el Govern de CiU que “en ben poc temps s’ha tret la careta que es va posar en campanya fent creure que el seu ‘canvi’ beneficiaria a la majoria de catalans i catalanes, però en poc més de 100 dies ha deixat clar que només vol afavorir a una minoria, als més rics, mentre a la majoria li retalla serveis públics i destrueix ocupació”.


El dirigent d’EUiA ha declarat que “fins ara el Govern de CiU ha volgut fer creure que l’ajustament econòmic no afectaria a les plantilles públiques -mestres, facultatius, infermeres i treballadors de l’Adminstració en general-, però les retallades ja es comencen a concretar i estem veient com comporten destrucció d’ocupació”. Miralles s’ha referit a que, de moment, Ensenyament ha reconegut que hi haurà 900 mestres menys, quan “els sindicats parlen de 3.500 comptant les substitucions, jubilacions i sisena hora”, i pel que fa a Sanitat també en preveu l’eliminació de milers de llocs de treball, perquè no hi haurà substitucions i s’acomiadarà a personal interí. A més, Miralles ha senyalat que ha hagut acomiadaments ‘per causes econòmiques’ a altres empreses dependents de la Generalitat, cas de l’Agència de l’Habitatge i INCASÒL.

En conclusió, per al coordinador general d’EUiA i diputat “El govern d’Artur Mas enlloc d’impulsar la creació d’ocupació s’ha convertit en una maquinària de destrucció de llocs de treball públics”.


Grupo de Comunicación de EUiA de Cornellá
 
http://euiacornellallobregat.blogspot.com 
 euiacornellallobregat@gmail.com 
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/100001615856228 http://www.youtube.com/user/EUiACornella 
 Local: C/ Virgen del Pilar nº 25 
 Telf.-933771778 
 Despacho Grupo Municipal EUiA: 
 Telf.-933770212 Extensión-706 
 Lunes de 17 a 19 horas. 
 eua@aj-cornella.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat