3 de noviembre de 2011

Spot electoral ICV-EUiA (Generals 2011)

I_a_sobre_hem_de_callar


Lema de campanya d'ICV-EUiA a les Eleccions Generals 2011

La coalició roig i verda fa una crida a tots els indecisos i als decebuts amb les polítiques de Zapatero a optar per l'alternativa i Coscubiela i Nuet presenten la seva candidatura com l’única esquerra creïble

El candidat d'ICV-EUiA, Joan Coscubiela, ha presentat el dimarts passat acompanyat del número 3 de la candidatura, Joan Josep Nuet i dels directors de campanya tant d'ICV com d'EUiA, Marc Rius i Irene Aldabert, la campanya de la coalició per aquestes eleccions generals del 20 de novembre. "...I a sobre hem de callar?" és el lema, en forma de pregunta, que ICV-EUiA llança al carrer emplaçant a la ciutadania a moure's el 20 de novembre i anar a votar. Segons ha explicat Nuet, aquest lema “dóna molt de sí i li traurem suc al llarg de la campanya, perquè tenim idees i valentia política”. Per al candidat d’EUiA, “el 20-N és la primera estació d’un procés per a construir l’alternativa per sortir de la crisi”. Nuet també ha senyalat que el referèndum anunciat per Papandreu a Grècia o l’esfondrament de la Borsa demostren que “els mercats no poden aturar la democràcia” i ho ha considerat “una lliçó per mobilitzar el vot el 20-N” i després de les eleccions “continuar la lluita.”

D’altra banda el cap de llista d’ICV-EUiA, Joan Coscubiela, ha dit que "la ciutadania no ha d'esperar que des del món institucional se li resolguin tots els problemes", al mateix temps que els ha demanat que tinguin un "paper actiu" i que "no callin i parlin abans i després del 20 de novembre a la societat, al carrer i a les institucions". "És important que la gent sàpiga que si calla abans del 20 de novembre els poders econòmics i els lobbies no la deixaran parlar durant molt de temps", ha afegit el cap de llista roig i verd que ha posat el referèndum de Grècia que sotmet a debat les retallades com una "imatge simbòlica de la batalla que es fa avui en tot el món sobre la democràcia dels ciutadans i la dictadura dels mercats".

En aquest sentit, Coscubiela ha fet una crida explicant a qui va dirigida aquesta campanya d'ICV-EUiA, ja que, segons ell, té dues característiques molt significatives. "El nostre principal repte és mobilitzar al màxim els sector de l'esquerres perquè entenguin que el que haan de fer és parlar i no callar i fer-ho donant suport a opcions d'esquerres", ha dit Coscubiela que també ha situat com a context de la campanya la gran mobilització de la dreta que està motivada ideològicament i la desmobilització de sectors de l'esquerra "desmotivats per les polítiques del Govern Zapatero".

I en segon lloc, Coscubiela ha cridat als indecisos. "Molt més que qualsevol altre procés electoral, en aquest els indecisos són molts i molta gent arribarà indecisa fins els moments finals", ha indicat alhora que ha assegurat que "donarà la batalla fins l'últim moment perquè aquesta gent no calli, que parli i que ho faci per donar-nos suport". El candidat d'ICV-EUiA ha presentat la coalició com "la única alternativa" i ha defensat que són una esquerra amb "la credibilitat que dóna dir el mateix que fa quatre anys".

Spot electoral ICV-EUiA Eleccions Generals 2011



Passa_a_laccio




ICV-EUiA





Grup de Comunicació d'EUiA Cornellà de Llobregat
http://euiacornellallobregat.blogspot.com
euiacornellallobregat@gmail.com
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/ Verge del Pilar nº 25
Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat