24 de abril de 2015

PRESENTACIÓ CANDIDATUTA ICV-EUiA L'ESQUERRA PLURAL.

El proper dia 24 d'abril a les 19:00 hores al Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà, tindrà lloc la presentació oficial de la candidatura d'ICV-EUiA l'Esquerra Plural a les eleccions municipals del proper 24 de maig a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.
Sota el lema " Movem Cornellà amb persones i propostes" a l'acte es donaran a conèixer els i les vint-i-cinc candidats/ates que conformen la llista electoral. De la mateixa manera es presentarà el programa amb el qual s'ha estat treballant i que va ser presentat, debatut i consensuat durant les jornades obertes de treball que es van realitzar a la biblioteca Garcia Nieto de Cornellà en les darreres setmanes. Aquest programa presenta tres gran eixos, per una Cornellà JUSTA, SOSTENIBLE I DEMOCRÀTICA.
A la candidatura d'ICV- EUiA l'Esquerra Plural està formada pels companys/es de la nostra formació; Sergio Gómez, Núria Luceno, Ángel Martos, Sandra Carmona ( absent a la fotografia ), Antonio Alvear, Encarna Fernández, Pepe Malavé, Antonio García i Ignacio Florez.

SALUT.


Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat
cornella@euia.cat
https://twitter.com/EUiACORNELLA
http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/
http://www.youtube.com/user/EUiACornella
Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat

Si te gusta no lo dudes ¡Pásalo!