23 de junio de 2010

II marxa contra l´atur, la precarietat i pels drets socials a Catalunya

El pròxim mes d´Octubre tindrà lloc a Catalunya la II Marxa contra l´atur amb els objectius de fer visible l´atur massiu, la precarietat i la reculada dels drets socials amenaçats amb noves retallades pels governs, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i la ciutadania solidària amb les víctimes de la crisi de la cobdícia capitalista, i exigir una resposta positiva de les administracions a la nostra reivindicació d´un treball estable i digne per a tots, d´una vida amb drets socials i benestar.


Al llarg de la marxa es realitzaran diverses activitats i trobades amb la ciutadania i es presentarà la carta reivindicativa i de drets als ajuntaments de les localitats per on passi.


La II Marxa travessarà durant 6 dies les següents localitats de Catalunya:

1er dia: Inici a L´Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Martorell-SEAT, final a Rubí.

2n dia: Rubí, Terrassa, i final a Sabadell.

3r dia: Sabadell, UAB, Badía, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixach.

4rt dia: Montcada, La llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers.

5è dia: Granollers, Montcada, Sant Adrià del Besòs, Badalona, i final en Sta. Coloma de Gramenet

6è dia: Sta. Coloma de Gramenet, itinerari per diversos barris populars de Barcelona fins a finalitzar a la Pl. de Sant Jaume.



Les organitzacions socials, cíviques i polítiques que promouen la II Marxa criden als treballadors i treballadores, a la ciutadania solidària, a incorporar-se activament en la preparació de la II Marxa contra l´atur, la precarietat i pels drets socials.

Entitats que inicialment donen suport la II Marxa contra l´atur a Catalunya: Assemblea treballadors/as en atur de Barcelona, L´L´Hospitalet de Llobregat, Col•lectius d´aturats/es de Terrassa, Cerdanyola, Plataforma els dilluns al sol CCOO i Acció Jove, CGT, co.bas, IAC APUP Granollers, FAVB, Federació d´Associacions d´Immigrants del Vallés (FAIV), Marxa Mundial de les Dones (Catalunya), Mesa Cívica pels Drets Socials, Xarxa contra la precarietat i tancament d´empreses Associació Socialisme XXI, Corrent Roig, Endavant, En Lluita, EUiA i Alternativa Jove, FARGA, ICV, Lluita Internacionalista, POR, PSUC-VIU, Revolta Global.



Grupo de Comunicación de EUiA de Cornellá
http://euiacornellallobregat.blogspot.com/
euiacornellallobregat@gmail.com

Local:
C/ Virgen del Pilar nº 25
Telf.-933771778


Despacho Grupo Municipal EUiA:
Telf.-933770212 Extensión-706
Lunes de 17 a 19 horas.
eua@aj-cornella.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat