30 de marzo de 2014

El nostre diputat Joan Mena visita la ciutat i dona suport a la reivindicació de l'AMPA de l'escola Antoni Gaudí



Joan Mena reclamarà al Parlament el tècnic educatiu de suport que el departament d'Ensenyament nega al CEIP Gaudí de Cornellà
 

El portaveu d’ICV-EUiA a la comissió d’Ensenyament defensa el model d’escola inclusiva, amenaçat per CiU, com “una garantia de cohesió social.


No hi ha diners: aquesta és la resposta que esgrimeix el departament d’Ensenyament, en les seves missives, per negar al CEIP Antoni Gaudí de Cornellà de Llobregat un tècnic educatiu infantil (TEI) com els que tenen altres centres similars. Mestres, mares i pares de l’escola el reclamen des de fa mesos, sense èxit. El portaveu d’ICV-EUiA a la comissió d’Ensenyament, Joan Mena, que és mestre de professió, s’hi ha reunit aquest divendres, en el marc de la visita que diversos diputats de la coalició estan fent durant aquesta jornada al Baix Llobregat. L’ha acompanyat el regidor d’ICV-EUiA a Cornellà i coordinador comarcal d’EUiA Sergio Gómez. Mena s’ha compromès a reclamar aquest TEI al Parlament: ho farà properament, perquè la comissió d’Ensenyament debatrà properament una resolució proposada pel grup roig i verd reclamant aquest TEI per al Gaudí.

Alguns dels docents que van ser destinats darrerament a l’escola Gaudí se sorprenien en arribar al centre: no hi ha tècnic d’educació infantil, un reforç per als infants més menuts que sí que tenen altres escoles a Catalunya. Per això la comunitat educativa va començar a reclamar-lo fa uns mesos. Primer va demanar-lo la direcció, i, tot seguit, l’AMPA. “El departament continua amb les restriccions pressupostàries”, els van respondre els responsables en una carta que aquest divendres li han mostrat a Mena.
El diputat i mestre, de fet, ja fa un temps que va recollir aquesta demanda i va presentar una proposta de resolució a la comissió d’Ensenyament del Parlament que serà debatuda previsiblement en unes setmanes.

www.euia.cat

Grup Comunicació d'EUiA Cornellà Llobregat euiacornellallobregat@gmail.com https://twitter.com/EUiACORNELLA http://es-es.facebook.com/people/Euia-Cornella/ http://www.youtube.com/user/EUiACornella Local: C/Verge del Pilar nº 25 Telf.-933771778

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat