17 de abril de 2010

Miralles: “Si als magistrats del Constitucional els queda dignitat, que dimiteixin”


El dirigent d´ICV-EUiA ha estat aquest migdia a l´Hospitalet, on la coalició ha sortit al carrer per explicar les seves propostes i escoltar la ciutadania




El vicepresident d´ICV-EUiA, Jordi Miralles, ha destacat aquest migdia que “tot i no haver sentència del Tribunal Constitucional sobre l´Estatut català, la carta catalana es continua desplegant”. “Si els magistrats del Constitucional encara tenen una mica de dignitat, que dimiteixin”, ha afegit el dirigent d´esquerres.



El també diputat ha apel•lat a la responsabilitat del El PP i del PSOE en aquest assumpte. “PP i PSOE han d´actuar amb responsabilitat fent fora els magistrats, perquè si en tres anys i mig no han complert amb la seva feina se´ls ha de fer fora”, ha dit.



Jordi Miralles ha fet aquestes declaracions avui a l´Hospitalet de Llobregat, on la coalició d´ICV-EUiA ha sortit al carrer per explicar les seves propostes i per escoltar la ciutadania, amb motiu de la jornada el “Dissabte Roig” que la coalició celebra aquest cap de setmana. El secretari general d´ICV, Joan Herrera, també ha estat participat a l´Hospitalet en el “Dissabte roig”.



“ICV-EUiA ocupa els carrers per escoltar les preocupacions de la ciutadania i proposar mesures per sortir de la crisi”, ha manifestat Miralles, que ha afegit que “ la coalició defensa que cal aprofundir en polítiques socials, ampliar els drets de la ciutadania i que les polítiques econòmiques girin cap a l´esquerra” . Perquè això sigui possible ha destacat que s´ha de tornar a renovar la majoria d´esquerres al Parlament, i enfortir la coalició per tal que sigui més decisiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat