18 de mayo de 2010

Acte d´EUiA i Fundació l´alternativa. Federalisme: Debat obert taula rodona



La intenció de l´acte és "acostar el federalisme plurinacional a activistes socials , sindicalistes, persones del món universitari, la cultura i la premsa", i "constituir una xarxa de persones, grups i lobbys que, amb posicionaments públics, articles, accions, debats, jornades i cursos formatius, siguin actors en favor de les tesis federalistes".

Les posicions sobre el model d'estat, les identitats i els drets nacionals no són anècdotes o entreteniments, tenen a veure amb els drets democràtics i dels pobles i, evidentment, amb la realitat i la història de les relacions de Catalunya amb l'estat espanyol. Així mateix, Esquerra Unida i Alternativa critica que "interessadament es promocionen les posicions més simples: a Catalunya, l'independentisme, que té més presència en els mitjans de comunicació i entre certs tertulians, que no pas presència quantitativa", i a l'Estat, "el centralisme ranci de la catalanofòbia, que agiten el PP, la 'brunete' mediàtica, i els dubtes per avançar més del PSOE".
 
Ens complau convidar-vos, doncs, a la taula rodona Federalisme: debat obert, on hi participara Félix Alonso, membre de la direcció nacional d´EUiA, presentat per Sergio Gomez, Coordinador d´Esquerra Unida i Alternativa de Cornellá y moderat per Mª José Pardo, Regidora d´Acció Social i Salut.

L’acte tindrà lloc el proper 26 de maig a les 19 hores, a la sala Raimon Llort del Centre Cívic Garcia Nieto C/ Mn. Andreu s/n.


Grupo de Comunicación de EUiA de Cornellá
http://euiacornellallobregat.blogspot.com/
euiacornellallobregat@gmail.com

Local:
C/ Virgen del Pilar nº 25
Telf.-933771778

Despacho Grupo Municipal EUiA:
Telf.-933770212 Extensión-706
Lunes de 17 a 19 horas.
eua@aj-cornella.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat