2 de mayo de 2010

Sumem per Badalona, per la convivència i per la integració. (Declaració joventuts politiques de Badalona)




Les joventuts polítiques de Badalona uneixen esforços per condemnar les actituts xenòfobes i racistes del Partit Popular de Badalona i demanen a “Nuevas Generaciones” un posicionament.

En resposta a la darrera campanya demagògica i altament xenòfoba que el Partit Popular de Badalona ha impulsat Badalona, totes les joventuts polítiques a excepció de les “Nuevas Generaciones del PP”, han decidit sumar esforços per condemnar enèrgicament qualsevol acció de caire racista i xenòfob que suposi un perill per la convivència a Badalona.

Malgrat la repercussió mediàtica de la darrera campanya, el Partit Popular de Badalona ja ha desenvolupat altres activitats de contingut sospitosament xenòfob i de criminalització, promovent així l´odi racial.

Alternativa Jove-Joves d´EUiA, Joves d´Esquerra Verda-JEV, Joventut Socialista de Catalunya-JSC, Joventut d´Esquerra Republicana de Catalunya-JERC, Joventut Nacionalista de Catalunya-JNC, subscriuen el següent:

Emfatitzem en el fet oportunista de la campanya, que només té com a objectiu recaptar vots i aclaparar presència mediàtica, i que en cap cas pretén donar resposta als problemes reals que vivim els ciutadans i ciutadanes de Badalona, sigui quin sigui el nostre origen. No podem tolerar que es dugui a terme aquest tipus de pràctiques polítiques no democràtiques estigmatitzant determinats col•lectius que dificulten el treball dels actors socials i polítics implicats en la convivència i benestar dels nostres barris. Ens oposem rotundament contra qualsevol acció que busqui la confrontació entre ciutadans i ciutadanes esperonant les baixes passions, la xenofòbia i el racisme dels barris de la ciutat on un important gruix de la població és nouvinguda.

Demanem a les joventuts del Partit Popular, les “Nuevas Generaciones”, que es desmarquin d´aquesta campanya i de qualsevol activitat que promogui la intolerància, la xenofòbia i l´odi racial, i reiterin el seu compromís amb la cohesió social i la convivència en els barris de la nostra ciutat.

Reiterem el nostre compromís per la unitat i la contundència dels actors socials i polítics per pal•liar els efectes que aquesta campanya demagògica pugui tenir en els veïns i veïnes de Badalona. Tot i les nostres diferències, avui volem sumar per erradicar per sempre més aquestes males pràctiques.


Sumem per Badalona, per la convivència i per la integració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por participar.

Un cordial saludo.
Grupo Comunicación EUiA Cornellá de Llobregat